Skip to main content

پوشش بیمه ای صندوق ضمانت صادرات ایران به ۹ درصد رسیده است

By مرداد ۱۳, ۱۴۰۱آرشیو مقالات تخصصی

 

 

به گزارش کارگزاری صندوق ضمانت صادرات ایران به نقل از خبرگزاری برنا: جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان روز چهارشنبه به ریاست محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین و با حضور علیخانی مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران، پیله فروش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، افضلی رئیس سازمان صمت قزوین، زین آبادی مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری، بارگاهی مدیرکل دفتر جذب و سرمایه گذاری استانداری، افلاطونی مدیر کل جهاد کشاورزی استان،بخشنده رئیس اتاق بازرگانی قزوین،عبدیان رئیس اتحادیه صادرکنندگان قزوین و مدیران دستگاههای اجرایی عضو کارگروه در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.

سید رضا علیخانی در این جلسه اظهارداشت: استفاده از فرصت های صادراتی و تولید برون گرا به عنوان تنها راه رونق تولید و برون رفت از شرایط رکود کشور در بیشتر کشورها مطرح است به نحوی که صادرات با رویکرد حضور در بازارهای رقابتی و تولید صادرات محور نه جایگزین واردات بلکه در رونق تولید موثر است.

وی بیان کرد: صادرات موتور محرکه اقتصاد هر کشور است و تاثیر مستقیمی در اشتغالزایی، افزایش کیفیت محصولات برای رقابت در بازارهای جهانی و افزایش درآمد بنگاه های تولیدی و صادراتی در نهایت ارتقا رفاه عمومی دارد و باید آن را جدی بگیریم.

کارگزار صندوق ضمانت صادرات ایران کارگزاری صندوق ضمانت صادرات ایران نماینده صندوق ضمانت صادرات ایران اعتبار سنجی صادراتی بیمه صادرات و بیمه صادراتی

image_2022_7_20-17_5_2_367_7iR

 

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران یادآورشد: با توجه به شعار امسال که« تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» تعیین شده برای رونق تولید صادراتی همراه با شکوفایی اقتصادی به تعیین سیاست گذاری کلیدی در صادرات صنعتی و اجرای دقیق وظایف کلیدی دولت در جهت توسعه صادرات نیاز داریم.

وی بیان کرد: در سیاست گذاری به تبیین گسترش صادرات از طریق جابجایی بازار فروش، استفاده از ظرفیت های موجود و توسعه آنها ، سرمایه گذاری در صنایع جدید، سازماندهی رقابت و در نظر گرفتن شرایط اقتصاد کلان برای صادرات پایدار و جوایز صادراتی نیازمندیم.

این مسئول گفت: در بخش وظایف دولت برای توسعه صادرات نیز موافقت نامه های تجاری دو جانبه و ارائه اطلاعات و ویژگی های تقاضا در بازارهای نوظهور منطقه و جذب سرمایه گذاری مستقیم و در نهایت توجه به زیرساخت های فضای سرمایه گذاری مستقیم اهمیت دارد که این موضوع در این دولت در مسیر درستی قرار گرفته و برگزاری اجلاس کمیسیون های مشترک و راه اندازی مجدد ستاد توسعه روابط آفریقا از اقدامات موثر است.

علیخانی اظهارداشت: صندوق ضمانت صادرات ایران در سال ۹۲ با همکاری «آنکتاد» تشکیل شد و تا قبل از انقلاب فعالیت های این مجموعه بر صدور ضمانت نامه های اعتباری و اخذ تسهیلات صادراتی از بانک های ایرانی برای چندین شرکت صادراتی محدود شد.

وی بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب و همزمان با دوران سازندگی مجددا قوانین و مقررات آن در مجلس شورای اسلامی و هیئت وزیران تصویب شد و در حال حاضر ۳۰ سال از فعالیت حرفه ای این صندوق می گذرد.

علیخانی گفت: این صندوق با پوشش ریسک پرداخت نشدن مطالبات صادرکنندگان ایرانی از خریداران خارجی در همه کشورهای هدف صادراتی فعالیت می کند.

وی تصریح کرد: سازمان توسعه تجارت ایران بعنوان نهاد متولی تجارت خارجی کشور نقش تعیین کننده ای در ایجاد هماهنگی بین همه نهادها و سازمان های درگیر در حوزه صادرات از جمله گمرک، اتاق بازرگانی، بانک توسعه صادرات و همکاری مستقیم صندوق ضمانت صادرات ایران با سازمان توسعه برای تبیین گسترش صادرات از طریق اعطای یارانه حق بیمه پوشش ریسک خریداران خارجی، اطمینان بخشی به صادرکنندگان در توسعه صادرات پایدار و حمایت از شرکت های دانش بنیان و حضور در بازارهای نوظهور و کمک به جذب سرمایه گذاری مستقیم به صورت گسترده و خاص از سوی صندوق دارد.

علیخانی اظهارداشت: با توجه به سیاست های تعیین شده مبنی بر همکاری با بازارهای همسایه، صندوق در حوزه شناخت مشتریان معتبر و جدید در ۱۵ کشور دارای مرز خاکی و آبی در حال انعقاد قرارداد همکاری با مراکز تجاری ایران در عراق به منظور تسهیل فرآیند اعتبارسنجی تجار و خریداران کالا و خدمات در آن کشور و ظرفیت موثری در خرید اعتباری کالا و خدمات ایرانی با ابزارهای لازم و استفاده از مکانیزم اعتبار سنجی دارد.

وی گفت: یکی از ابزارهای معتبر در تجارت بین الملل، استفاده از روش اعتبارات اسنادی است که درحال حاضر به دلیل مشکلات تحریم، صادرکنندگان ایرانی از این ابزار متداول برخوردار نیستند لذا صندوق ضمانت صادرات ایران با ارائه پوشش در شیوه پرداخت به صورت حساب باز، عملا ریسک پرداخت نشدن تعهدات خریداران خارجی را بدون وجود ابزارهای تضمینی مانند LC پذیرفته و بیمه نامه های صندوق جایگزین بسیار مناسبی برای ایجاد حاشیه امنیت در وصول مطالبات صادرکنندگان کالا و خدمات به کشورهای هدف صادراتی است.

این مسئول اضافه کرد: صدور انواع ضمانت نامه های مبتنی بر قرارداد از سوی صندوق به عنوان جانشین سیستم بانکی و استفاده از ظرفیت وزارت امور خارجه و سفارتخانه های ایران در کشورهای هدف برای تایید اسناد و ابلاغ ضمانت نامه ها به کارفرمایان خارجی بویژه در بازار کشورهای همسایه از دیگر برنامه های مهم صندوق است.

علیخانی گفت: تعامل سازنده با موسسات بیمه اعتبار صادراتی کشورهای همسایه مانند عمان و روسیه برای صدور ضمانت نامه متقابل و پوشش مطالبات صادرکنندگان ایرانی در شیوه تهاتر و قرارداد اتکایی از دیگر برنامه های این صندوق است.

وی در خصوص انواع خدمات صندوق صادرات ایران یادآورشد: خدمات قبل از حمل کالا، بعد از حمل و پوشش ریسک های سیاسی برای طرح های سرمایه گذاری از جمله این خدمات است.

کارگزار صندوق ضمانت صادرات ایران کارگزاری صندوق ضمانت صادرات ایران نماینده صندوق ضمانت صادرات ایران اعتبار سنجی صادراتی بیمه صادرات و بیمه صادراتی

 

image_2022_7_20-16_5_42_592_Udt

 

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران بیان کرد: شرکت های بیمه اعتبار صادراتی تراز اول جهان به صورت معمول حدود ۱۰ الی ۱۲ درصد صادرات کشورشان را تحت پوشش قرار می دهند که این وضعیت در کشورهای منطقه و در حال توسعه حدود یک درصد و در ایران با پوشش ۱.۵ و ۳.۵ میلیارد دلاری بیش از ۵ تا ۹ درصد بوده که قابل قبول است.

وی اظهارداشت: یکی دیگر از برنامه های صندوق ضمانت صادرات ایران در منطقه اورآسیا تعریف شده که سقف پوشش بالغ بر ۸۰۰ میلیون یورو برای اعطای انواع اعتبارات صادراتی برای آن در نظر گرفته شده است.

علیخانی در مورد موانع و چالش های پیش روی توسعه صادرات نیز گفت: نبود بازاریابی لازم و موثر در عرصه بین المللی، مشکلات روابط بانکی و دشواری نقل و انتقال ارز و هزینه های بالای انتقال بدلیل استفاده از شیوه های پر ریسک و غیر متعارف موجب شده به جای ایجاد حساب های تسویه ای بین بانک مرکزی ایران و سایر کشورها، هزینه های اضافی به صادرکنندگان تحمیل شود.

وی اظهارداشت: بالا بودن سود بانکی، کوتاه بودن دوره بازپرداخت و اجرایی نشدن گشایش حساب های ارزی از محل صندوق توسعه ملی در سایر کشورها به میزان ۲۵۰ میلیون یورو و حل نشدن مشکل صدور ضمانت نامه های مبتنی بر قراردادهای مورد نیاز پیمانکاران ایرانی حاضر در عرصه بین المللی از دیگر چالش هاست که امیدواریم از سوی بانک مرکزی حل شود.

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………….

درباره موسسه تحقیقات بازاریابی ایده

شرکت ایده سازان بازار فردا به شماره ثبت ۵۹۴۸۶۴، فعالیت خود را به صورت غیر رسمی از سال ۱۳۹۴ با نام تجاری “موسسه تحقیقات بازاریابی ایده” آغاز نمود. در ابتدا، تمامی فعالیت­ های این شرکت معطوف به اجرای پروژه­ های تحقیقات بازاریابی مختص واحدهای صنعتی در حوزه داخلی بود اما در ادامه با تلاش­ های بی وقفه موسس و مدیر عامل این مجموعه، جناب آقای دکتر بزاززاده، این شرکت توانست در عرصه بین الملل نیز فعالیت های خود را توسعه دهد. تمرکز اصلی شرکت تحقیقات بازاریابی ایده در طی سال­های گذشته بیشتر به مباحث صادراتی معطوف بوده است لذا بخش عمده­ای از رزومه عملیاتی این شرکت به فعالیت­های صادراتی خلاصه شده است و از اینرو شرکت ایده سازان بازار فردا رسالت اصلی خود را توسعه بازار محصولات ایرانی در کلاس جهانی تعریف کرده است.

شرکت های تحقیقاتی و تبلیغاتی زیادی در ایران فعال هستند؛ اما تعداد بسیار اندکی از آنها را می توان یافت که در عرصه بین المللی نیز فعالیت داشته باشند؛ شرکت ایده سازان بازار فردا که به اختصار “موسسه تحقیقات بازاریابی ایده” شناخته می شود در طی سال های گذشته تجارب بسیار ارزنده ای را عرصه داخلی و برون مرزی در رزومه کاری خود دارد. با توجه به اینکه در اساسنامه این شرکت بر دو ستون اصلی تحقیقات بازاریابی و اجرای پروژه­ های تبلیغاتی تاکید شده است لذا تعداد زیادی از پروژه ­های اجرا شده حول همین دو محور اساسی بوده است. موسسه تحقیقات بازاریابی ایده با در اختیار داشتن شبکه تحقیقاتی قوی در کشورهای عراق، ازبکستان، ساحل عاج، عمان، امارات متحده عربی و سایر کشورهای جهان، این توانایی را دارد تا در اجرای انواع پروژه های تحقیقات بازاریابی و یا تبلیغاتی به شرکت های ایرانی که علاقه­ مند به صادرات کالا و خدمات خود در عرصه ­های مختلف صنعتی، تولیدی، خدماتی و یا بازرگانی هستند، کمک نماید.

شرکت تحقیقات بازاریابی ایده سازان بازار فردا به عنوان کارگزار و نماینده رسمی صندوق ضمانت صادرات ایران توانایی اجرای انواع پروژه های تامین منابع مالی صادراتی و همچنین اعتبار سنجی مشتریان خارجی صادرکنندگان ایرانی را دارد. شایان ذکر است صندوق ضمانت صادرات ایران با همکاری سازمان جهانی آنکتاد، به عنوان تنها شرکت دولتی بیمه اعتبار صادراتی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۳۵۲ تاسیس گردید و این صندوق به پشتوانه حمایت­های مالی دولت و همچنین مجلس شورای اسلامی، علاوه بر پوشش ریسک ­های سیاسی و تجاری حاصل از صادرات، با صدور انواع ضمانت نامه اعتباری، به تامین منابع مالی مورد نیاز صادرکنندگان و تولیدکنندگان ایرانی فعالیت دارد. ما در شرکت تحقیقات بازاریابی ایده از بازار داخلی غافل نبوده ­ایم و به لطف همکاری و همراهی دوستان خوبمان در طی سال­ های گذشته توانسته ­ایم در عرصه­ های مختلف تحقیقاتی و همچنین تبلیغاتی به عنوان مشاور و یا مجری، پروژه­های متعددی را برای واحدهای صنعتی، خدماتی و بازرگانی در داخل کشور اجرا نماییم.

خدمات موسسه تحقیقات بازاریابی ایده

تمامی فعالیت های گروهی و انفرادی برای بازاریابی یک محصول باید حساب شده و در قالب­ های مشخص تدوین شود و فعالیت ­های بدون مطالعه و برنامه ریزی باید حذف گردد. طرح یا برنامه بازاریابی یکی از بخش­ های مهم طرح کسب و کار به شمار می­ آید. از این جهت طراحی برنامه جامع بازاریابی بخش مهمی از فرآیند مدیریتی و بودجه ­بندی سازمان­ ها تلقی می شود. برنامه بازاریابی، سند یا طرحی است که برنامه ­ها و فعالیت­ های تبلیغاتی و بازاریابی شرکت را برای سال­ های آتی مشخص می کند. مارکتینگ پلن توضیح می دهد چه فعالیت­ هایی در چه زمانی و توسط چه افرادی باید انجام شود تا اهداف استراتژیک شرکت در حوزه داخلی و صادراتی تحقق یابد. کلینیک مشاوره موسسه تحقیقات بازاریابی ایده در راستای مبانی نظری بیان شده جهت طراحی برنامه جامع بازاریابی(Marketing Plan) با ارائه خدمات زیر در کنار کارفرمایان عزیز خواهد بود:

  • اجرای انواع روش های تحقیقات بازاریابی به جهت شناخت دقیق ­تر از شرایط موجود بازار در عرصه داخلی و صادراتی
  • تعیین چشم انداز و ماموریت بازاریابی و فروش شرکت کارفرما در حوزه داخلی و صادراتی
  • تعیین اهداف مالی شرکت کارفرما در جهت تحقق بهتر برنامه جامع بازاریابی
  • تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهدیدها با استفاده از مدل SWOT
  • تعیین اهداف عملیاتی و در عین حال استراتژیک در حوزه بازاریابی داخلی و بین الملل
  • تعیین بودجه تبلیغاتی(Promotion) شرکت کارفرما در حوزه داخلی و صادراتی
  • اجرای انواع پروژه­های تبلیغاتی در حوزه داخلی و برون مرزی
  • طراحی گردش کار(Work Flow) بخش بازاریابی و فروش بر اساس شرایط موجود شرکت کارفرما
  • اتوماسیون سازی واحد بازاریابی و فروش شرکت کارفرما در دو حوزه داخلی و صادراتی
  • آموزش، مشاوره و نظارت بر تمامی ارکان برنامه جامع بازاریابی ترسیم شده

……………………………………………………………………………………………………………………………………

شرکت تحقیقات بازاریابی، ایده سازان بازار فردا: مجری انواع پروژه های تحقیقات بازاریابی و تبلیغاتی در حوزه داخلی و صادراتی

کلینیک مشاوره کسب و کار ایده: ارائه انواع خدمات مشاوره ای در حوزه های تبلیغاتی، بازاریابی و فروش، برندینگ و صادرات به کشورهای مختلف عربی، آفریقایی و …

آدرس دفتر شرکت: تهران، میدان تجریش، خیابان غلام جعفری، پلاک ۳۷

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

تلفن ثابت: ۰۲۱۲۲۷۳۳۰۸۶
واتس آپ شرکت ایده: ۰۹۳۰۲۷۹۱۲۳۰

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

سایت کلینیک مشاوره کسب و کار ایده: www.mrioi.comm

سایت مقالات تخصصی بازاریابی صادراتی: www.mrvisitor.ir

سایت شرکت تحقیقات بازاریابی، ایده سازان بازار فردا: www.mrioi.com

در صورت تمایل با پر کردن فرم زیر کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت

 



شماره تماس جهت مشاوره!