Skip to main content

۸ مدل تحقیقات بازاریابی

 

 

۸ مدل تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی : تعاریف، کاربردها و مثال ها

انواع مختلف تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی که به شما در استراتژی تحقیقات بازاریابی تان کمک می کند تا از منحنی جلوتر بمانید کدام است؟ نحوه استفاده از هر نوع، و مزایا و معایب آنها را با هم بخوانیم. موسسه تحقیقات بازار ایده این مقاله را برای شما جمع آوری کرده است. اقدام یا فعالیت به جمع آوری اطلاعات در مورد نیازها و ترجیحات تحقیقات بازار را تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی می گویند. اینکار به شرکت‌ های تحقیقات بازاریابی کمک می‌کند تا بازار هدف و احساس و رفتار مخاطبان خود را درک کنند.  ۸ نوع تحقیقات بازار در موسسه تحقیقات بازاریابی ما وجود دارد که با جزئیات بیشتر بررسی خواهیم کرد . تعدادی از ابزارهای انجام تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی را می توان در دو دسته اصلی طبقه بندی کرد:

تحقیقات بازار اولیه و ثانویه. بیایید تحقیقات بازاریابی خود را ابتدا با بررسی این دو نوع شروع کنیم.

 

 

۱ تحقیقات بازار اولیه

تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی اولیه تحقیقاتی است که خودتان جمع آوری می کنید اما از طریق طیف وسیعی از روش ها مستقیماً به بازار هدف می روید. از آنجایی که داده ها را شما ایجاد می کنید، شما مالک مجموعه داده ها هستید. در واقع موسسه های تحقیقات بازاریابی با این روش کمک شایانی به تحقیقات بازار انجام میدهند. دو نوع نتیجه میگیریم، اول اطلاعات اکتشافی که ماهیت مشکلی را مشخص می کند که هنوز به وضوح تعریف نشده است و در مرحله دوم اطلاعات قطعی که تحقیقات بازار اکتشافی برای حل مشکل شرکت کنندگان شناسایی کرده بود را که به عنوان داده های خام جمع آوری می کنند و سپس دیدگاه هایی که از رفتار و مقایسه ها بدست آمده بود را تجزیه و تحلیل می کنند. شرکت های تحقیقات بازاریابی از این اطلاعات استفاده می‌کنند تا مشتریان بهتری را جذب و هزینه ها را کاهش دهند.

 

گروه‌های کانونی :

در گروه‌های تمرکز موسسه های تحقیقات بازار اولیه، نمونه‌ای از شرکت‌کنندگان که بر اساس جمعیت‌شناسی و ویژگی‌ها گرد هم می‌آیند بازار هدف شما را تشکیل میدهند. یک محقق یا مصاحبه‌گر کلیدی مکالمه‌ای را انجام می‌دهد که در آن سؤالاتی درباره یک محصول یا خدمات پرسیده می‌شود. دیدگاه هایی از پاسخ های گروه گرفته میشود. این روش برای نظر سنجی از افراد زیاد به طورهمزمان خوب است، به خصوص وقتی که زمان کم است، اما مشکلات مدیریتی خاص خود را دارد. مصاحبه‌کننده در حالی که با افراد زیادی درگیر صحبت است، باید راهی برای جمع‌آوری و ضبط این پاسخ‌ها آماده کند. موسسه های تحقیقات بازاریابی و شرکت های تحقیقات بازاریابی می توانند اینکار را برای شما انجام دهند.

 

شرکت‌کنندگان در تحقیقات بازار ممکن است تحت‌تأثیر جو گروه قرار گیرند، یا این موارد روی نظر آنها تاثیر بگذارد:

  • گرایش به موافقت : از روی بی میلی برای رضایت مصاحبه‌گر موافقت خود را اعلام کنند.
  • گرایش سلطه‌جویی: شرکت‌کنندگان تاثیرگذار یا سلطه جو می‌توانند نظر باقی شرکت‌کنندگان را تغییر دهند.
  • سوگیری پژوهشگر: زمانی که موضوع تحقیقات بازار بر پاسخ شرکت کنندگان تاثیر میگذارد.
  • مصاحبه های یک به یک : این روش مستقیماً بین یک مصاحبه گر و شرکت کننده انجام می شود، که در آن یک گفتگوی دو طرفه بین هر یک از اعضا در مورد موضوعات تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی صورت میگیرد. اغلب، مصاحبه‌کننده با پرسیدن یک سری سؤالات باز، بحث را آغاز می‌کند. در این روش یک محیط ساختار یافته را فراهم می کنیم که در آن مصاحبه کننده می تواند به آنچه گفته می شود گوش دهد و بیشتر در مورد پاسخ تحقیق کند. همچنین مصاحبه‌گر برای تحقیق عمیق تر و درک بیشتر می تواند نشانه‌های غیرکلامی را از زبان بدن برای کمک به مصاحبه متوجه شود. اگرچه، برخی از همان سلطه گری ها که در بالا ذکر شد، همچنان دراین نوع مصاحبه هم میتواند باشد. در این روش انجام مصاحبه ها و جمع آوری داده ها پس از اتمام کار زمان بر است. در موسسه های تحقیقات بازاریابی با انجام تحقیقات بازار نیاز های مشتری را فراهم می آورند و به شما در این راه کمک می کنند.

 

  • نظرسنجی : نظرسنجی لیستی از سوالات باز و بسته است که با هم جمع می شوند و به صورت دیجیتالی یا از طریق ایمیل یا از طریق یک نرم افزار نظرسنجی که پاسخ ها را به طور خودکار جمع آوری می کند برای یک شرکت کننده ارسال می شوند. سؤالات نظرسنجی می تواند متفاوت باشد و استفاده از سؤالات مناسب نظرسنجی برای اهداف شما مهم است. یک روش عالی برای انجام تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی اولیه نظرسنجی است زیرا شرکت کنندگان برای انجام آن نیاز به حضور فیزیکی در کنار مصاحبه کننده دارند. نظرسنجی را می توان در هر جایی که به اینترنت دسترسی دارد تکمیل کرد، به این معنی که برای شرکت کنندگان که از دستگاه های مختلف استفاده می کنند و برای مصاحبه کنندگان برای تماس با شرکت کنندگان در مناطق زمانی مختلف جغرافیایی انعطاف پذیری وجود دارد. اما آماده سازی بسیار مهم است، زیرا محققان باید تحقیقات بازار را تقسیم بندی کنند و فهرستی از شرکت کنندگان برای ارسال نظرسنجی ایجاد کنند. ایجاد یک پنل یا استفاده از لیست های تحقیقات بازاریابی موجود می تواند به این امر کمک کند. موسسه های تحقیقات بازاریابی تجارت الکترونیک اهداف متفاوتی با شرکت های تحقیقات بازاریابی سرویس های نرم افزاری دارند، بنابراین معمولاً عاقلانه است که این روش‌ها را بر اساس اهداف خاص خود و آنچه باید بدانید، ترکیب و مطابقت دهید.

 

۲ تحقیقات بازار ثانویه

تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی ثانویه استفاده از داده هایی است که قبلا جمع آوری، تجزیه و تحلیل و منتشر شده است و بنابراین شما صاحب این داده ها نیستید. نمونه ای از این موارد برای تحقیقات بازار:

  • تحقیقات بازار اسنادی : این نوع از تحقیقات بازار می تواند اطلاعات عمومی از اتاق های فکر، آمار دولتی یا موسسه های تحقیقات بازاریابی باشد. همچنین می‌تواند شامل هزینه‌های تحقیقات بازار از مجلات تحقیقات بازاریابی، مؤسسه های تحقیقات بازار آموزشی و منابع تجاری مانند روزنامه‌ها باشد. بیشتر اطلاعات به صورت رایگان در دسترس هستند، بنابراین هزینه های کمتری برای این نوع تحقیقات ثانویه نسبت به روش های تحقیقات بازار اولیه وجود دارد. اغلب، تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی ثانویه می‌تواند فعالیت‌های تحقیقاتی اولیه را آماده و دانش پایه را فراهم کند. داده های جمع‌آوری‌شده ممکن است اطلاعات خاصی را برای توضیح نتایج ارائه نکند، که در این مرحله از تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی ثانویه برای افزایش درک داده ها استفاده می‌شود. همچنین راه حلی برای ضبط نیاز به یک برنامه ریزی لجستیک دارد که مجموعه داده های بزرگی را بتواند مدیریت کند، زیرا مدیریت دستی این حجم از اطلاعات مشکل است. در موسسه های تحقیقات بازاریابی این امر با برنامه ریزی های کارآمد قابل انجام است. همانطور که مشاهده کردید، تحقیقات بازار اولیه و ثانویه هر دو مزایا و معایب خود را دارند، اما زمانی که با هم ادغام شوند بهتر استفاده می شوند. در مجموع، داده‌ها می‌توانند به شما اطمینان دهند که بدانید هر فرضیه‌ای که دارید حمایت میشود. انواع بعدی تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی را می توان به عنوان انواع تحقیقات بازار کیفی و کمی تعریف کرد.

۳ تحقیقات بازار کیفی

تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی کیفی مجموعه ای از داده های اولیه یا ثانویه است که ماهیتی غیرعددی دارند و بنابراین اندازه گیری آنها دشوار است. محققان این نوع تحقیقات بازار را به دلیل اینکه عمق بیشتری به داده ها می افزاید جمع آوری می کنند. این نوع تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی برای خلاصه کردن و استنباط به جای مشخص کردن حقیقت دقیق بازار هدف استفاده می شود. به عنوان مثال، تحقیقات بازار کیفی را می توان برای یافتن واکنش بازار هدف جدید به محصول جدید انجام داد تا واکنش ها برای موسسه های تحقیقات بازاریابی به صورت توضیح واضحی تبدیل کند.

۴ تحقیقات بازار کمی

تحقیقات بازار کمی مجموعه ای از داده های اولیه یا ثانویه است که ماهیت عددی دارند و بنابراین می توان آنها را راحت تر جمع آوری کرد. محققان این نوع تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی را جمع‌آوری می‌کنند زیرا می‌تواند معیارهای تاریخی را براساس شواهد واقعی و ارقام ارائه دهد.

روش‌های مختلفی برای جمع‌آوری این داده‌ها وجود دارد :

  • رای گیری
  • نظرسنجی تحقیقات بازار اسنادی
  • آمار وب
  • سوابق مالی

که می‌توانند در این مرحله بدون عمق زیاد، ماهیت اکتشافی داشته باشند. تحقیقات بازار کمی می تواند پایه و اساس دانش مورد نیاز محققان را برای بررسی بیشتر فرضیه ها از طریق تحقیقات بازار کیفی ایجاد کند.چهار نوع بعدی از تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی مخصوص به موضوعاتی است که اطلاعات خاصی را به همراه دارد.

 

 

۵ تحقیقات بازار برندینگ

تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی برندینگ به شرکت کمک می کند تا برند موسسه های تحقیقات بازاریابی را ایجاد، مدیریت و حفظ کند. این می تواند به مقام، نام تجاری، تصاویر، ارزش ها یا هویت شرکت مربوط باشد. تحقیقات بازار را می توان از طریق مصاحبه، گروه های متمرکز یا نظرسنجی انجام داد. به عنوان مثال، در نظرسنجی های مدیریت شده و آگاهانه از شرکت کنندگان راجع به برند شما پرسیده میشود که آیا برند برای آنها شناخته شده است و آیا آن چیزی است که آنها علاقه مند به خرید آن هستند یا خیر. موارد اضافه شده برای تحقیقات بازار برند نیز در حول وفاداری به برند، درک برند، موقعیت برند، ارزش برند و هویت برند است.

 

هدف این تحقیقات بازار این است که بدانیم که چگونه بفهمیم آیا:

  • برند شما در رابطه با سایر رقبا عملکرد خوبی دارد؟
  • زمینه هایی برای بهبود فعالیت های برند شما وجود دارد؟
  • نکات مثبتی برای به نمایش گذاشتن بهتر کردن تصویر برند شما وجود دارد؟

 

۶ تحقیقات بازار مشتری

تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی مشتری به تأثیرات کلیدی بر مشتریان هدف شما و اینکه چگونه شرکت شما می تواند تغییراتی را برای تشویق فروش ایجاد کند، می پردازد. تحقیقات بازار مشتری متداول ترین روش تحقیقات بازار هستند، که از ۲۰۰۰ مشتری بخواهیم تجربه تخصصی کاربریشان را درباره رویکرد موسسه های تحقیقات بازاریابی برای تحقیقات بیان کنند. هدف این تحقیقات بازار این است که مشتری خود را به صورت درونی بشناسید و به طور مداوم در مورد نحوه تعامل آنها با موسسه های تحقیقات بازار اطلاعات کسب کنید. برخی از موضوعات تحت پوشش این نوع از تحقیقات بازار عبارتند از:

 

  • رضایت مشتری: متوجه شوید که چه چیزی مشتریان را راضی نگه می دارد، زیرا بسیار محتمل است که با رضایت بیشتر مشتریان بتوانید مشتریان را حفظ کنید.
  • وفاداری مشتری : دراین قسمت به بررسی تجربیاتی می‌پردازیم که منجر به وفاداری بیشتر مشتری در طول چرخه عمر حضور او شده است.
  • تحقیقات بازار تقسیم بندی مشتری : باید بفهیم مشتریان چه کسانی هستند، رفتار و ترجیحات آنها چیست و چه ویژگی های مشترکی دارند.

 

ممکن است تحقیقات بازار اسنادی مربوطه به سوابق خرید در یک دوره، تقسیم‌بندی مشتری، جمعیت‌شناسی و قالب‌های شخصیت نگاهی بیاندازد. تحقیقات اولیه، مانند نظرسنجی های NPS و رضایت مشتری، یا مصاحبه های رضایت مشتری در پایان تماس های پشتیبانی مشتری نیز می تواند جزئیات بیشتری را ارائه دهد.

 

۷ تحقیقات بازار حریفان

تحقیقات بازار رقیب در مورد شناختن رقبای شما و درک نقاط قوت و ضعف آنها در مقایسه با موسسه تحقیقات بازار شما است. همچنین این نوع تحقیقات بازار می تواند در مورد پیشنهادهای رقابتی شما در بازار یا چگونگی دست پیدا کردن به بازار های جدید باشد. هدف این تحقیقات بازار یافتن راه هایی برای برتری یافتن سازمان شما است و برنامه ریزی هایی در حول محور افق دید مشتری و گوش دادن به نظراتشان داشته باشید .

به عنوان مثال، محققان یک SWOT برای کسب و کار شما و رقبای شما برای تجزیه و تحلیل رقابتی، ایجاد می کنند تا ببینند کسب و کار شما چگونه مقایسه می شود.

تحقیقات بازار اولیه می تواند با مشتریان در مورد ترجیحات خرید آنها مصاحبه کند. در حالی که منابع ثانویه به تسلط رقبا در بازار، فروش، ساختار و … نگاه می کنند. با یک تجزیه و تحلیل خیلی دقیق، می توانید بفهمید که کجا باید تغییرات ایجاد کنید تا محصولی رقابتی تر داشته باشید و به دنبال ایده هایی باشید که شما را متمایز کند.

 

 

۸ تحقیقات بازار محصول

تحقیقات بازار یا تحقیقات بازاریابی محصول یک راه کلیدی برای اطمینان از اینکه محصولات و خدمات شما برای عرضه در بازار مناسب هستند و تا جایی که می توانند عملکرد خوبی دارند، است. هدف این نوع از تحقیقات بازار در موسسه های تحقیقات بازاریابی این است که ببینیم محصول شما توسط مشتریان چگونه ارزیابی می شود، به شرط آنکه جایگاه با ارزشی در بازار بدست آورد و به درستی کار کند. همچنین می توان ایده هایی در مورد ارتقاء و توسعه محصولات در آینده ایجاد کرد.

 

در موسسه های تحقیقات بازاریابی برای تحقیقات بازار محصول چندین راه وجود دارد:

  • نام تجاری محصول: آیا برند و طراحی محصولاتتان موجب جذب مشتریان از این طریق میشود؟
  • تست ویژگی محصول: این روش می تواند در مراحل مختلف توسعه از جمله مراحل اولیه توسعه، بین نمونه ها، قبل از عرضه محصول و … در بازارهای هدف اتفاق بیفتد تا واکنش های مثبت به ویژگی های جدید یا تغییر یافته را بررسی کنند.
  • فکر کردن به طراحی محصول: چه راه حل هایی می تواند مشکلات فعلی یا آینده مشتریان شما را حل کند؟
  • بازاریابی محصول: آیا پیام های بازرگانی به بیاد ماندن و بالا بردن قابلیت فروش محصول شما کمک می کند یا می تواند آنها را بهبود ببخشد؟

در موسسه های تحقیقات بازاریابی روش‌های تحقیقات بازار اولیه در این نوع از تحقیقات بازار یک مزیت آشکار دارند:

نظرسنجی‌ها می‌توانند محبوبیت یک کالا ، ویژگی‌ها مفید محصول یا وابستگی تجزیه و تحلیل ها را هدایت کند. در حالی که مصاحبه‌های مشاهده‌ای حضوری که در آن شرکت‌کننده می‌تواند محصولی را مدیریت کند، می‌تواند برای دیدن کارهایی که مشتریان با محصول در زمان واقعی انجام می‌دهند مفید باشد.چگونه از انواع تحقیقات بازار در شرکت خود استفاده کنید؟

 

در موسسه های تحقیقات بازاریابی یک استراتژی بازاریابی خوب، ترجیح داده می شود که ترکیبی از داده ها در همه موارد زیر وجود داشته باشد:

  • تحقیقات بازار کیفی و کمی
  • تحقیقات بازار اولیه و ثانویه
  • موضوع یا حوزه تمرکز خاص شما

با استفاده از این سه جزء، می‌توانید مطمئن شوید که استراتژی تحقیقات بازار شما تصویر کاملی از داده‌های عملیاتی و داده‌های تجربی بازار شما ارائه می‌دهد، (بازار شما چه می‌کند و چرا).

 

داده‌های تجربه اقتصادی (داده‌های O) این نوع داده‌ها تجربه ماهیت کمی دارند که شامل:

  • عملیات
  • داده‌های فروش
  • داده‌های مالی
  • داده‌های منابع انسانی

از آنجایی که می‌توان آنها را به مقادیر عددی اندازه‌گیری کرد، بارها و بارها می‌توان اینکار را تکرار کرد و مجموعه داده‌ها را فراهم آورد. این فرصت برای استفاده از یک رویکرد داده محور برای درک نتایج و انجام پیش بینی بر اساس روندهای تاریخی وجود دارد. این نوع داده ها را می توان راحت تر از احساسات و عواطف اندازه گیری کرد. اما فقط می تواند در مورد فعالیت های گذشته و آنچه قبلا اتفاق افتاده است به شما بگوید. نمی تواند به شما بگوید در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد و چرا اتفاقات رخ می دهند . این جایی است که داده X وارد می شود. در موسسه های تحقیقات بازاریابی از این مواقع با استفاده از مقادیر عددی نمودارهایی تهیه میشود.

  • داده‌های تجربه عاطفی (داده‌های X) این نوع داده‌های تجربی به دنبال یافتن دلایلی برای توضیح تصمیم‌های احساسی و چگونگی “نشستن” برندها در ذهن مردم هستند. به این ترتیب، این داده ها ماهیت کیفی دارند.

شرکت‌های دارای داده‌های X نسبت به سایر شرکت‌ها «مزیت ذهنی» بیشتری دارند، زیرا می‌توانند ادراکات مشتری، نیازها و ارزش‌های آن‌ها را درک کنند. موسسه های تحقیقات بازاریابی گروهی را برای اینکار در نظر میگیرند که برای شما بسیار مفید خواهد بود. هنگامی که بینش ملموسی در مورد نیازهای مخاطب دارید، می توانید برای رفع این نیازها و حل مشکلات قدم بردارید. این امر خطا ها را کاهش میدهد. این همان چیزی است که مخاطبان شما در مقابل آنچه واقعا ارائه می کنید از شما انتظار دارند.

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………….

درباره موسسه تحقیقات بازاریابی ایده

شرکت ایده سازان بازار فردا به شماره ثبت ۵۹۴۸۶۴، فعالیت خود را به صورت غیر رسمی از سال ۱۳۹۴ با نام تجاری “موسسه تحقیقات بازاریابی ایده” آغاز نمود. در ابتدا، تمامی فعالیت­ های این شرکت معطوف به اجرای پروژه­ های تحقیقات بازاریابی مختص واحدهای صنعتی در حوزه داخلی بود اما در ادامه با تلاش­ های بی وقفه موسس و مدیر عامل این مجموعه، جناب آقای دکتر بزاززاده، این شرکت توانست در عرصه بین الملل نیز فعالیت های خود را توسعه دهد. تمرکز اصلی شرکت تحقیقات بازاریابی ایده در طی سال­های گذشته بیشتر به مباحث صادراتی معطوف بوده است لذا بخش عمده­ای از رزومه عملیاتی این شرکت به فعالیت­های صادراتی خلاصه شده است و از اینرو شرکت ایده سازان بازار فردا رسالت اصلی خود را توسعه بازار محصولات ایرانی در کلاس جهانی تعریف کرده است.

شرکت های تحقیقاتی و تبلیغاتی زیادی در ایران فعال هستند؛ اما تعداد بسیار اندکی از آنها را می توان یافت که در عرصه بین المللی نیز فعالیت داشته باشند؛ شرکت ایده سازان بازار فردا که به اختصار “موسسه تحقیقات بازاریابی ایده” شناخته می شود در طی سال های گذشته تجارب بسیار ارزنده ای را عرصه داخلی و برون مرزی در رزومه کاری خود دارد. با توجه به اینکه در اساسنامه این شرکت بر دو ستون اصلی تحقیقات بازاریابی و اجرای پروژه­ های تبلیغاتی تاکید شده است لذا تعداد زیادی از پروژه ­های اجرا شده حول همین دو محور اساسی بوده است. موسسه تحقیقات بازاریابی ایده با در اختیار داشتن شبکه تحقیقاتی قوی در کشورهای عراق، ازبکستان، ساحل عاج، عمان، امارات متحده عربی و سایر کشورهای جهان، این توانایی را دارد تا در اجرای انواع پروژه های تحقیقات بازاریابی و یا تبلیغاتی به شرکت های ایرانی که علاقه­ مند به صادرات کالا و خدمات خود در عرصه ­های مختلف صنعتی، تولیدی، خدماتی و یا بازرگانی هستند، کمک نماید.

شرکت تحقیقات بازاریابی ایده سازان بازار فردا به عنوان کارگزار و نماینده رسمی صندوق ضمانت صادرات ایران توانایی اجرای انواع پروژه های تامین منابع مالی صادراتی و همچنین اعتبار سنجی مشتریان خارجی صادرکنندگان ایرانی را دارد. شایان ذکر است صندوق ضمانت صادرات ایران با همکاری سازمان جهانی آنکتاد، به عنوان تنها شرکت دولتی بیمه اعتبار صادراتی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۳۵۲ تاسیس گردید و این صندوق به پشتوانه حمایت­های مالی دولت و همچنین مجلس شورای اسلامی، علاوه بر پوشش ریسک ­های سیاسی و تجاری حاصل از صادرات، با صدور انواع ضمانت نامه اعتباری، به تامین منابع مالی مورد نیاز صادرکنندگان و تولیدکنندگان ایرانی فعالیت دارد. ما در شرکت تحقیقات بازاریابی ایده از بازار داخلی غافل نبوده ­ایم و به لطف همکاری و همراهی دوستان خوبمان در طی سال­ های گذشته توانسته ­ایم در عرصه­ های مختلف تحقیقاتی و همچنین تبلیغاتی به عنوان مشاور و یا مجری، پروژه­های متعددی را برای واحدهای صنعتی، خدماتی و بازرگانی در داخل کشور اجرا نماییم.

خدمات موسسه تحقیقات بازاریابی ایده

تمامی فعالیت های گروهی و انفرادی برای بازاریابی یک محصول باید حساب شده و در قالب­ های مشخص تدوین شود و فعالیت ­های بدون مطالعه و برنامه ریزی باید حذف گردد. طرح یا برنامه بازاریابی یکی از بخش­ های مهم طرح کسب و کار به شمار می­ آید. از این جهت طراحی برنامه جامع بازاریابی بخش مهمی از فرآیند مدیریتی و بودجه ­بندی سازمان­ ها تلقی می شود. برنامه بازاریابی، سند یا طرحی است که برنامه ­ها و فعالیت­ های تبلیغاتی و بازاریابی شرکت را برای سال­ های آتی مشخص می کند. مارکتینگ پلن توضیح می دهد چه فعالیت­ هایی در چه زمانی و توسط چه افرادی باید انجام شود تا اهداف استراتژیک شرکت در حوزه داخلی و صادراتی تحقق یابد. کلینیک مشاوره موسسه تحقیقات بازاریابی ایده در راستای مبانی نظری بیان شده جهت طراحی برنامه جامع بازاریابی(Marketing Plan) با ارائه خدمات زیر در کنار کارفرمایان عزیز خواهد بود:

  • اجرای انواع روش های تحقیقات بازاریابی به جهت شناخت دقیق ­تر از شرایط موجود بازار در عرصه داخلی و صادراتی
  • تعیین چشم انداز و ماموریت بازاریابی و فروش شرکت کارفرما در حوزه داخلی و صادراتی
  • تعیین اهداف مالی شرکت کارفرما در جهت تحقق بهتر برنامه جامع بازاریابی
  • تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهدیدها با استفاده از مدل SWOT
  • تعیین اهداف عملیاتی و در عین حال استراتژیک در حوزه بازاریابی داخلی و بین الملل
  • تعیین بودجه تبلیغاتی(Promotion) شرکت کارفرما در حوزه داخلی و صادراتی
  • اجرای انواع پروژه­های تبلیغاتی در حوزه داخلی و برون مرزی
  • طراحی گردش کار(Work Flow) بخش بازاریابی و فروش بر اساس شرایط موجود شرکت کارفرما
  • اتوماسیون سازی واحد بازاریابی و فروش شرکت کارفرما در دو حوزه داخلی و صادراتی
  • آموزش، مشاوره و نظارت بر تمامی ارکان برنامه جامع بازاریابی ترسیم شده

……………………………………………………………………………………………………………………………………

شرکت تحقیقات بازاریابی، ایده سازان بازار فردا: مجری انواع پروژه های تحقیقات بازاریابی و تبلیغاتی در حوزه داخلی و صادراتی

کلینیک مشاوره کسب و کار ایده: ارائه انواع خدمات مشاوره ای در حوزه های تبلیغاتی، بازاریابی و فروش، برندینگ و صادرات به کشورهای مختلف عربی، آفریقایی و …

آدرس دفتر شرکت: تهران، میدان تجریش، خیابان غلام جعفری، پلاک ۳۷

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

تلفن ثابت: ۰۲۱۲۲۷۳۳۰۸۶
واتس آپ شرکت ایده: ۰۹۳۰۲۷۹۱۲۳۰

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

سایت کلینیک مشاوره کسب و کار ایده: www.mrioi.comm

سایت مقالات تخصصی بازاریابی صادراتی: www.mrvisitor.ir

سایت شرکت تحقیقات بازاریابی، ایده سازان بازار فردا: www.mrioi.com

در صورت تمایل با پر کردن فرم زیر کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت

…………………………………………………………………………………………………………………………………

 



Leave a Reply

شماره تماس جهت مشاوره!