تبلیغات تعاملی چیست؟ هر موقع در اجرای کمپین تبلیغاتی خود از شیوهای خلاقانه، به گونه ای استفاده کنیم که مخاطب درگیر موضوع تبلیغاتی ما شود می توان گفت، به نوعی از تبلیغات تعاملی یا Interactive Advertising بهره برده ایم. آن چیزی که تبلیغات تعاملی را از سایر روش های تبلیغاتی متمایز می کند بالا بودن سطح درگیری مخاطب با موضوع مورد بحث است؛ در این روش مخاطب بنا به اراده و خواست خود وارد بازی تبلیغاتی ما می شود!
نکته بسیار مهم در اجرای این مدل از تبلیغات بهره گیری از امکانات فناورانه است؛ یعنی با کمی خلاقیت و سناریو سازیِ جذاب می توان خیلی راحت و به سرعت موضوع خود را بین مخاطبین هدف وایرال کرد و به خوبی دیده شد!
در این کلیپ که براتون انتخاب کردم به خوبی می توان مفهوم تئوریک تبلیغات تعاملی را بصورت کاملا پرکتیکال دید؛ اینکه پیر مرد نقش اول داستان، چطور عابرین پیاده را متوجه خود می کند و پس از مدت زمان کوتاه آنها را مجاب می کند تا برای دیدن جاذبه های توریسی سوئیس به پیش او بیایند.
کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده
ما در کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده با بیش از ۷ سال فعالیت در حوزه های مختلف صنعتی، خدماتی و توزیعی در سراسر کشور به تجارب خوبی دست پیدا کرده ایم. بدون شک تلفیق علم و تجربه می تواند همچون دو بالِ پرواز برای ایده های نو و بدیع باشد. در این راستا بخش مشاوره بازاریابی صنعتی و همچنین بازاریابی صادراتی موسسه ایده توسط دکتر بزاززاده مدیریت می شود. ایشان در طول این سال ها در حکم مدیر بازرگانی بین الملل، مدیر فروش، مدیر بازاریابی و همچنین مشاور بازاریابی و فروش، مشاور تبلیغات و برندینگ و همچنین مشاور بازاریابی صادراتی در واحدهای صنعتی مختلف سراسر کشور فعالیت کرده است. ما در شرکت ایده به دنبال شومن بازی نیستیم؛ سعی می کنیم به شما یک برنامه عملیاتی برای بخش های مختلف تحقیقات بازاریابی، بازاریابی داخلی و همچنین بازاریابی صادراتی، برندینگ، بازاریابی دیجیتال، تبلیغات و در نهایت چگونگی راه اندازی سامانه امور مشتریان بدهیم. بدون شک اگر یک واحد صنعتی به این برنامه طراحی شده عمل کند به جواب های جالب و عملیاتی خواهد رسید.
سایت آقای بازاریاب: مجری پروژه بازاریابی صنعتی
سایت کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده: مشاور پروژه های بازاریابی، تبلیغات و برندینگ
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: کانال تلگرام آقای بازاریاب | پیچ اینستاگرام ایده
رزومه علمی، پژوهشی و اجرایی: سید حجت بزاززاده