آلبرت اَینشتَین؛ دانشمند مشهور آلمانی

 

بیشتر از آنچه بــــرای موفق بودن تلاش می کنی… برای با ارزش بودن تلاش کن…

آلبرت اَینشتَین ( ۱۴ مارس ۱۸۷۹ – ۱۸ آوریل ۱۹۵۵) فیزیک‌دان نظری آلمانی بود که نظریه نسبیت را به‌عنوان مهم‌ترین دستاوردش توسعه داد که در کنار مکانیک کوانتومی دو ستون فیزیک مدرن به‌شمار می‌روند و به‌ خاطر تاثیرش بر فلسفه علم نیز شناخته می‌شود. در نظر عامه مردم، اینشتین بیشتر به‌ خاطر فرمول هم‌ارزی جرم و انرژی یعنی E=mc۲ شهرت دارد که از آن به‌ عنوان معروف‌ترین فرمول در سراسر جهان یاد می‌شود. او «برای خدماتش در زمینه فیزیک نظری و به‌ویژه کشف قانون اثر فوتوالکتریک»، موفق به کسب جایزه نوبل در سال ۱۹۲۱ شد.

در سال ۱۹۰۰، موفق به اخذ مدرک دیپلم در زمینه ریاضی و فیزیک از مدرسه پلی‌تکنیک فدرال در زوریخ شد. او پس از مدتی موفق شد که به‌عنوان بازرس ثبت اختراع در اداره ثبت اختراعات سوئیس در بِرن مشغول به‌کار شود و بین سال‌های ۱۹۰۲ تا ۱۹۰۹ در این سمت باقی ماند.

او در ۲۶ سالگی، چهار مقاله استثنایی و پیشگامانه در مورد اثر فوتوالکتریک، حرکت براونی، نسبیت خاص و هم‌ارزی جرم و انرژی منتشر کرد که توجه جهان علم را به‌ خود جلب کرد و در همین سال نیز موفق به اخذ مدرک دکتری خود از دانشگاه زوریخ شد.در مدت زمان کوتاهی پس از انتشار کارش در زمینه نسبیت خاص، اینشتین کارش را برای توسعه این نظریه به میدان گرانشی آغاز کرد، که در نهایت در سال ۱۹۱۶ تحت عنوان نسبیت عام منتشر شد و آن را برای مدل‌سازی کیهان به‌کار برد. او همچنین به بررسی خواص حرارتی نور و نظریه کوانتومی تابش پرداخت که در نهایت به بنیان‌گذاری نظریه فوتونی نور منتهی شد. بیشتر کارهای او در دفتر ثبت اختراعات مربوط به انتقال سیگنال‌های الکتریکی و هماهنگ‌سازی الکتریکی و مکانیکی زمان بود. این دو موضوع فنی، به‌وضوح در آزمایش‌های فکری او حضور داشتند و در رسیدن اینشتین به ایده‌های انقلابی او دربارهٔ ماهیت نور و ارتباط بنیادین فضا و زمان نقش داشتند.

در سال ۱۹۰۰، اینشتین مقاله‌ای با عنوان “نتیجه‌گیری‌هایی از اثر موئینگی” در مجله سالنامه فیزیک منتشر کرد. در ۳۰ آوریل ۱۹۰۵، او رساله خود را تحت سرپرستی آلفرد کلاینر، استاد فیزیک دانشگاه زوریخ به پایان رساند. پس از تکمیل رساله خود با عنوان «تعیین جدید ابعاد مولکولی»، او موفق شد که مدرک دکتری خود را از دانشگاه زوریخ دریافت کند. علاوه‌بر این، او در ۲۶ سالگی و در سال ۱۹۰۵ که سال جادویی اینشتین نامیده می‌شود، چهار مقاله استثنایی و پیشگامانه در زمینه‌های اثر فوتوالکتریک، حرکت براونی، نسبیت خاص و هم‌ارزی جرم و انرژی منتشر کرد. او در بیمارستانی در پرینستون و در سن ۷۶ سالگی درگذشت؛ در حالی‌که تقریباً تا واپسین روزهای زندگی نیز مشغول کار بود.

در طول کالبدشکافی، آسیب‌شناس دانشگاه پرینستون، توماس استولتز هاروی بدون اجازه خانواده اینشتین، مغز او را خارج کرد، به این امید که علم عصب‌شناسی در آینده بتواند علت نبوغ او را کشف کند.

 

کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده

ما در کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده با بیش از ۷ سال فعالیت در حوزه های مختلف صنعتی، خدماتی و توزیعی در سراسر کشور به تجارب خوبی دست پیدا کرده ایم. بدون شک تلفیق علم و تجربه می تواند همچون دو بالِ پرواز برای ایده های نو و بدیع باشد. در این راستا بخش مشاوره بازاریابی صنعتی و همچنین بازاریابی صادراتی موسسه ایده توسط دکتر بزاززاده مدیریت می شود. ایشان در طول این سال ها در حکم مدیر بازرگانی بین الملل، مدیر فروش، مدیر بازاریابی و همچنین مشاور بازاریابی و فروش، مشاور تبلیغات و برندینگ و همچنین مشاور بازاریابی صادراتی در واحدهای صنعتی مختلف سراسر کشور فعالیت کرده است. ما در شرکت ایده به دنبال شومن بازی نیستیم؛ سعی می کنیم به شما یک برنامه عملیاتی برای بخش های مختلف تحقیقات بازاریابی، بازاریابی داخلی و همچنین بازاریابی صادراتی، برندینگ، بازاریابی دیجیتال، تبلیغات و در نهایت چگونگی راه اندازی سامانه امور مشتریان بدهیم. بدون شک اگر یک واحد صنعتی به این برنامه طراحی شده عمل کند به جواب های جالب و عملیاتی خواهد رسید.

 

سایت آقای بازاریاب: مجری پروژه بازاریابی صنعتی

سایت کلینیک مشاوره تبلیغاتی ایده: مشاور پروژه های بازاریابی، تبلیغات و برندینگ

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:  کانال تلگرام آقای بازاریاب | پیچ اینستاگرام ایده

رزومه علمی، پژوهشی و اجرایی:  سید حجت بزاززاده

 

فیسبوک
تویتر
لینکدین
تلگرام
واتساپ
آخرین مقالات
مشاوره فروش چگونه تحقیقات کیفی و کمی باعث رشد کسب‌وکار می‌شود؟

مشاوره فروش: چگونه تحقیقات کیفی و کمی باعث رشد کسب‌وکار می‌شود؟

مدیریت هوشمند خطاهای مدیریت فرآیندهای کسب‌وکار و راهکارهای موثر

مدیریت هوشمند: خطاهای مدیریت فرآیندهای کسب‌وکار و راهکارهای موثر

چگونه یک طرح بازاریابی موثر برای استارتاپ یا کسب‌وکار کوچک تدوین کنیم؟

چگونه یک طرح بازاریابی موثر برای استارتاپ یا کسب‌وکار کوچک تدوین کنیم؟

چگونه تحلیل رقبا به رشد کسب‌وکار شما کمک می‌کند؟

چگونه تحلیل رقبا به رشد کسب‌وکار شما کمک می‌کند؟

چگونه می‌توان بودجه بازاریابی را به سرمایه‌گذاری هوشمندانه تبدیل کرد؟

چگونه می‌توان بودجه بازاریابی را به سرمایه‌گذاری هوشمندانه تبدیل کرد؟

رشد کسب‌وکار با مشاوره فروش و پرسشنامه‌های هدفمند

رشد کسب‌وکار با مشاوره فروش و پرسشنامه‌های هدفمند

چک لیست جامع توسعه محصولات جدید از ایده تا نمونه‌سازی و فراتر از آن

چک لیست جامع توسعه محصولات جدید: از ایده تا نمونه‌سازی و فراتر از آن

5 روش برتر برای تست محصولات بدون هزینه مشاوره برندینگ

۵ روش برتر برای تست محصولات بدون هزینه مشاوره برندینگ

اهمیت تحقیقات بازار در توسعه موفق کسب و کار

اهمیت تحقیقات بازار در توسعه موفق کسب و کار

چگونه رضایت مشتری را اندازه‌گیری کنیم؟ 5 روش مؤثر برای مشاوران بازرگانی

چگونه رضایت مشتری را اندازه‌گیری کنیم؟ ۵ روش مؤثر برای مشاوران بازرگانی

فهرست مطالب